Jsou opioidy podle plánu 2 léky?
Jsou opioidy podle plánu 2 léky?

Video: Jsou opioidy podle plánu 2 léky?

Video: Jsou opioidy podle plánu 2 léky?
Video: Детективы Фу-фу и Кис-Кис. Книга 1. Лапы вверх! (версия 2) 2024, Červenec
Anonim

Příklady Naplánujte narkotika II zahrnují: hydromorfon (Dilaudid®), methadon (Dolophine®), meperidin (Demerol®), oxykodon (OxyContin®, Percocet®) a fentanyl (Sublimaze®, Duragesic®). jiný Plán II narkotik zahrnují: morfin, opium, kodein a hydrokodon.

Jaké jsou tedy léky podle plánu II?

Příklady Rozvrh II narkotika zahrnují: hydromorfon (Dilaudid®), methadon (Dolophine®), meperidin (Demerol®), oxykodon (OxyContin®, Percocet®) a fentanyl (Sublimaze®, Duragesic®). jiný Rozvrh II narkotika zahrnují: morfin, opium, kodein a hydrokodon.

Kromě toho, jaké jsou 5 typy kontrolovaných látek? The Pět třídy drogy jsou narkotika, antidepresiva, stimulanty, halucinogeny a anabolické steroidy. Harmonogram, do kterého je droga zařazena, závisí na jejím lékařském využití, potenciálu pro zneužívání a jeho bezpečnosti nebo na tom, jak snadno se na něm lidé stanou závislými.

Je z toho tramadol regulovanou látkou podle plánu II?

Rozvrh II drogy jsou léky s nejvyšší klasifikací v USA, u nichž se předpokládá, že mají přijatelné lékařské použití. Tramadol , prodávaný pod značkami jako ConZip a Ultram, byl schválen Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv v roce 1995, ale nebyl právně kontrolovaná látka do roku 2014.

Co je depresivní plán 2?

Tyto léky mohou způsobit vážnou psychickou nebo fyzickou závislost. Rozvrh II drogy zahrnují určitá omamná, stimulační a depresivní drogy. Některé příklady jsou morfin, kokain, oxykodon (Percodan®), methylfenidát (Ritalin®) a dextroamfetamin (Dexedrin®).

Doporučuje: