Jaký je kód pro akutní apendicitidu?
Jaký je kód pro akutní apendicitidu?

Video: Jaký je kód pro akutní apendicitidu?

Video: Jaký je kód pro akutní apendicitidu?
Video: Acute appendicitis USMLE Step 1 : Etiology, Pathophysiology, Clinical Features, Diagnosis, Treatment 2024, Červenec
Anonim

Akutní apendicitida s perforací a lokalizovanou peritonitidou, s abscesem. K35. 33 je zúčtovatelný/konkrétní ICD -10-CM kód, který lze použít k označení diagnózy pro účely úhrady. Vydání 2020 ICD -10-CM K35.

Jaký je tímto způsobem kód CPT pro akutní apendicitidu?

44950 Apendektomie ; 44955 Apendektomie ; když je to provedeno pro určený účel v době jiné hlavní postup (ne jako samostatné postup ) 44960 Apendektomie ; za prasknutí slepé střevo s abscesem nebo generalizovanou peritonitidou. 44970 Laparoskopie, chirurgická, kód slepého střeva.

Navíc, co je transmurální apendicitida? Pozadí. Serosal apendicitida je histopatologická diagnostika zánětlivé reakce na povrchu slepé střevo způsobené extra apendicealním zdrojem zánětu.

Kromě výše uvedeného, jaký je správný kód pro akutní apendicitidu s lokalizovanou peritonitidou?

K35. 3 je zúčtovatelný ICD kód slouží k určení a diagnostika akutní apendicitidy s lokalizovanou peritonitidou . Zúčtovatelné kód “je dostatečně podrobný, aby mohl být použit k upřesnění zdravotního stavu diagnóza.

Co je hnisavá apendicitida?

Hnisavá apendicitida - Zvyšující se intraluminální tlaky nakonec překračují kapilární perfúzní tlak, který je spojen s ucpanou lymfatickou a venózní drenáží a umožňuje bakteriální a zánětlivou invazi tekutiny do napjaté apendikální stěny.

Doporučuje: