Jaký je obecný název pro sandimmune?
Jaký je obecný název pro sandimmune?

Video: Jaký je obecný název pro sandimmune?

Video: Jaký je obecný název pro sandimmune?
Video: Курс чешского 8.2: Винительный падеж (примеры) 2024, Červen
Anonim

Sandimmune (cyklosporin) je indikován k profylaxi odmítnutí orgánu v ledvinách, játra a alogenní transplantace srdce. Vždy se používá s adrenálními kortikosteroidy. Lék může být také použit při léčbě chronických odmítnutí u pacientů dříve léčených jinými imunosupresivy.

Jaký je v tomto ohledu obecný název pro cyklosporin?

Cyklosporinová perorální kapsle je k dispozici jako generický lék a jako značkový lék. Názvy značek: Gengraf , Neoral , Sandimmune. Cyklosporin se dodává jako perorální kapsle, perorální roztok, oční kapky a injekční forma. Cyklosporinová perorální kapsle se používá k léčbě zánětu při revmatoidní artritidě a psoriáze.

Podobně, jaký je rozdíl mezi Sandimmune a Neoralem? Neoral ®: Vaši dávku určí lékař (závisí na transplantovaném orgánu). To se užívá 4 až 12 hodin před transplantací orgánu nebo po transplantaci. Váš lékař může upravit dávku podle potřeby. Sandimmune ®: Dávka je založena na tělesné hmotnosti a musí ji stanovit lékař.

K čemu se tímto způsobem sandimmune používá?

Důvodem je, že imunitní systém zachází s novým orgánem jako s vetřelcem. Sandimmune je použitý aby se zabránilo odmítnutí orgánu po transplantaci ledviny, srdce nebo jater. Tento lék je také použitý k léčbě těžké psoriázy nebo těžké revmatoidní artritidy.

Je Gengraf generický?

Gengraf (cyklosporinové kapsle, modifikované) je imunosupresivum používané k prevenci odmítnutí orgánu po transplantaci ledviny, jater nebo srdce. Gengraf je k dispozici v obecný formulář.

Doporučuje: