Co způsobuje krev v moči?
Co způsobuje krev v moči?

Video: Co způsobuje krev v moči?

Video: Co způsobuje krev v moči?
Video: Vyšetření krve a moči 2024, Červenec
Anonim

v hematurie , vaše ledviny - nebo jiné vaše části močový traktu - povolit krev do buněk unikat moč . Různé problémy mohou způsobit tento únik, včetně: Močové infekce traktu. K tomu dochází, když bakterie vstupují do vašeho těla močovou trubicí a množí se ve vašem měchýř.

Také, co ukazuje krev v moči?

Většinou, krev v moči (tzv. hematurie) je první známka rakoviny močového měchýře. Krev v moči neznamená vždy, že máte rakovinu močového měchýře. Častěji je to způsobeno jinými věcmi, jako je infekce, benigní (nikoli rakovinné) nádory, kameny v ledvinách nebo močovém měchýři nebo jiná benigní onemocnění ledvin.

Kromě výše uvedeného, jak léčíte krev v moči? V závislosti na stavu způsobujícím hematurii může léčba zahrnovat užívání antibiotik k vyčištění močových cest infekce , zkoušení léků na předpis ke zmenšení zvětšené prostaty nebo terapie rázovou vlnou k rozbití močového měchýře nebo ledvinových kamenů. V některých případech není nutná léčba.

V tomto ohledu, co může způsobit krev v moči bez infekce?

Počáteční fáze měchýř rakovina způsobit krvácení ale malá nebo žádná bolest nebo jiné příznaky . Krev v moč neznamená vždy, že máte měchýř rakovina. Častěji to tak je způsobil jinými věcmi, jako je infekce , nezhoubné (nerakovinové) nádory, kameny v ledvině popř měchýř nebo jiná benigní onemocnění ledvin.

Může krev v moči sama odejít?

Většina z nich není vážná a vůle rychle vyřešit sami. Namáhavé cvičení a léky, jako jsou některá laxativa, aspirin a penicilin umět dovolit krev unikat do moč , například, a to jsou problémy, které odejde Na jejich vlastní.

Doporučuje: