Jak mohu na svého psa použít chlorhexidinový šampon?
Jak mohu na svého psa použít chlorhexidinový šampon?

Video: Jak mohu na svého psa použít chlorhexidinový šampon?

Video: Jak mohu na svého psa použít chlorhexidinový šampon?
Video: Jak si zpříjemnit péči o psí srst - psí lázeň | Beaphar šampon 2024, Září
Anonim

Pokyny pro Použití

Vydělat 1% chlorhexidinový šampon , zřeďte 6 oz Davise 20% CHLORHEXIDIN GLUKONÁT v jednom galonu neléčivé látky šampon a důkladně promíchejte. Mokrý zvířecí úplně potřete teplou vodou. Nedostanu šampon do očí. Naneste šampon na hlavě a uších, poté napěňte.

Je tímto způsobem chlorhexidinový šampon bezpečný pro psy?

Chlorhexidinový šampon . Osvědčený- bezpečný chlorhexidin Glukonát funguje jako terapeutická koupel a podporuje zdravou kůži a srst. Davis Chlorhexidinový šampon je účinný, ale mírný a může být dokonce použit pro běžné šamponování na všechny psi , štěňata, kočky, koťata, koně a hříbata.

Za druhé, jak aplikujete chlorhexidin na psy? Dávkování a podání Zřeďte jednu (1) unci (2 polévkové lžíce) CHLORHEXIDIN ŘEŠENÍ na galon čisté vody. Opláchněte oblast, která má být dezinfikována, dostatečným množstvím CHLORHEXIDIN ŘEŠENÍ. Přebytek setřete a osušte sterilní gázou nebo houbou.

K čemu se tedy u psů používá chlorhexidinový šampon?

Max Chlorhexidinový šampon pro Psi a kočky Max Chlorhexidinový šampon je léčivý, antimikrobiální šampon pro psi , kočky a koně. Vyrobeno s chlorhexidin , pomáhá redukovat bakterie, kvasinky a houby na kůži a pomáhá léčit typy kožních infekcí a dalších stavů.

Jak vyrábíte chlorhexidinový šampon?

Na udělat 1% chlorhexidinový šampon , zřeďte 6 oz Davise 20% CHLORHEXIDIN GLUKONÁT v jednom galonu neléčivé látky šampon a důkladně promíchejte. Mokrý zvířecí kabát kompletně teplou vodou. Dělat nedostat šampon do očí. Aplikovat šampon na hlavu a uši, pak napěňte.

Doporučuje: