Kdo musí provést pitvu, aby byla považována za pitvu v nemocnici?
Kdo musí provést pitvu, aby byla považována za pitvu v nemocnici?

Video: Kdo musí provést pitvu, aby byla považována za pitvu v nemocnici?

Video: Kdo musí provést pitvu, aby byla považována za pitvu v nemocnici?
Video: Рашков: Прокуратурата бди над интересите на бившите управляващи 2024, Červen
Anonim

Zkoušku provádí a nemocnice patolog nebo lékař zdravotnického personálu, na kterého byla přenesena odpovědnost. 3. Pokud je hospitalizovaný případ koronera, ale tělo je pitváno nemocnice patolog, je stále připisován jako a nemocniční pitva.

Kdo je navíc oprávněn provádět pitvu v nemocnici?

Být považován za a nemocniční pitva , an pitva musí být provedeno patologem personálu nebo lékařem přeneseným na odpovědnost. A nemocniční pitva musí být provedeno v nemocnice . Pitvy v nemocnici jsou provedeno pouze na hospitalizovaných pacientech. Pitvy na plodech jsou zahrnuty v pitvy v nemocnici.

kdo provádí pitvu? Pitvy nařízený státem může provést krajský koroner, který nemusí být nutně lékařem. Soudní lékař, který provádí pitva je lékař, obvykle patolog. Klinický pitvy vždy provádí patolog.

Podobně, co je to medikolegální pitva?

Lékařsko-právní pitva nebo forenzní nebo koroner pitvy hledat příčinu a způsob smrti a identifikovat zůstavitele. Obvykle se provádějí podle platných zákonů v případech násilných, podezřelých nebo náhlých úmrtí, úmrtí bez lékařské pomoci nebo během chirurgických zákroků.

Dostane každý pitvu?

Ačkoli se zákony liší, téměř všechny státy vyžadují pitva když někdo zemře podezřelým, neobvyklým nebo nepřirozeným způsobem. Mnoho států má jeden udělat, když člověk zemře bez přítomnosti lékaře.

Doporučuje: