Která federální vládní agentura má hlavní odpovědnost za veřejné zdraví?
Která federální vládní agentura má hlavní odpovědnost za veřejné zdraví?

Video: Která federální vládní agentura má hlavní odpovědnost za veřejné zdraví?

Video: Která federální vládní agentura má hlavní odpovědnost za veřejné zdraví?
Video: Nejsmrtelnější průmyslová katastrofa v historii USA. 2024, Červen
Anonim

FEDERÁLNÍ VEŘEJNÉ AGENTURY ZDRAVÍ

Mezi klíčové agentury patří National Institutes of Health (NIH), Health Resources and Services Administration (HRSA), CDC, the Substance Abuse and Mental Health Services Administration (SAMHSA), and the Agentura pro výzkum a kvalitu zdravotnictví (AHRQ) a jejich předchůdci.

Podobně se lidé ptají, jaká je role federální vlády v oblasti veřejného zdraví?

Role federální vlády v Assuring Population Zdraví mezi několika státy“a dalšími ústavními pravomocemi federální vláda působí v oblastech jako je ochrana životního prostředí, prac zdraví a bezpečnost a čistotu potravin a léčiv (Gostin, 2000).

Podobně, která agentura je ústřední agenturou pro veřejné zdraví federální vlády? Federální . V současnosti hlavní federální jednotka zodpovědná za veřejné zdraví jsou Spojené státy Veřejné zdraví Služba na oddělení Zdraví a Human Services. Druhou hlavní jednotkou je Zdraví Správa financování péče, rovněž v odboru hl Zdraví a Human Services.

Za druhé, jaká je primární vládní agentura odpovědná za zdraví národa?

HHS

Je vláda odpovědná za zdravotní péči?

oddělení Zdraví and Human Services (HHS) Federální agentura dohlížející na CMS, která spravuje programy na ochranu zdraví všech Američanů, včetně Medicare, Marketplace, Medicaid a Children's Zdravotní pojištění Program (CHIP).

Doporučuje: