Co symbolizují modré kosatce?
Co symbolizují modré kosatce?

Video: Co symbolizují modré kosatce?

Video: Co symbolizují modré kosatce?
Video: Kosatce 2024, Červenec
Anonim

Modré duhovky symbolizují víra a naděje. Bílý kosatce symbolizují čistota.

Podobně, co znamená modrá duhovka?

Duhovka Barva květu Významy Zatímco jakýkoli iris symbolizuje královská hodnost, moudrost a srdnatost, barva květu také ovlivňuje poselství, které květina nese. Fialová může také představovat moudrost, respekt a komplimenty. Modrý – Modré kosatce jsou symbolem naděje a víry.

Stejně tak, co znamená iris v květinovém jazyce? V Jazyk z květiny , Iris znamená víra, naděje a moudrost. Fialová duhovka je symbolem moudrosti a komplimentů; modrá symbolizuje víru a naději; žlutá symbolizuje vášeň; a bílá duhovka symbolizuje čistotu.

Co z toho kosatce symbolizují?

Primární význam: víra, naděje, moudrost, odvaha a obdiv. S pozoruhodnou jedinečností a krásou, kosatce mají bohatý význam, a pokud jsou darovány, mohou zprostředkovat hluboké city. Nachový kosatce byly vysazeny nad hroby žen, aby přivolaly bohyni, aby vedla mrtvé na jejich cestě.

Co symbolizuje černá duhovka?

Americkému nebo evropskému a černá duhovka je oxymoron, nedává to smysl. Zahrada kosatce v této části světa odráží řecký význam duhovka , duha, s rozmanitostí barev. Mnohé jsou modré nebo fialové; lze najít i žluté barvy. Mít a černá duhovka vypadá tajemně a divně.

Doporučuje: