Co je OSHA v Trinidad a Tobago?
Co je OSHA v Trinidad a Tobago?

Video: Co je OSHA v Trinidad a Tobago?

Video: Co je OSHA v Trinidad a Tobago?
Video: 3 дня на островах Тринидад и Тобаго 2024, Červenec
Anonim

Trinidad a Tobago Zákon o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci. OSHA zrevidoval a rozšířil zákon o bezpečnosti, zdraví a dobrých životních podmínkách osob při práci, a přitom ukládá určitým osobám povinnosti a povinnosti na nejrůznějších pracovištích.

Kromě toho, jaký je účel zákona o BOZP?

The Pracovní bezpečnost a zdraví ( BOZP ) Akt je federální zákon, který byl založen v roce 1970, aby zajistil, že americká pracovní síla má bezpečné prostředí, ve kterém může pracovat. The Pracovní bezpečnost a zdraví Administrace ( OSHA ), federální agentura, která prosazuje BOZP zákon byl zřízen zákonem a byl zformován v roce 1971.

Kromě toho, jaká jsou vaše práva podle OSHA? Máte právo na bezpečné pracoviště. OSHA požaduje, aby zaměstnavatelé poskytli pracoviště, které nebude obsahovat žádná závažná uznaná nebezpečí a bude v souladu s ním OSHA Standardy. Konkrétně máte právo: Získejte školení od vaše zaměstnavatel podle požadavku OSHA standardy.

Jaký je tedy význam OSHA?

Lékařský Definice OSHA OSHA : The Occupational Safety and Health Administration, což je agentura vlády USA pod ministerstvem práce odpovědná za zajištění bezpečnosti práce a zdravého pracovního prostředí. OSHA Posláním je předcházet pracovním úrazům, nemocem a úmrtím.

Co je zákon o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci z roku 1970?

The Zákon o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci je přijat zákon 1970 podporovat bezpečnější podmínky na pracovišti ve Spojených státech. The Zákon o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci založil federální Pracovní bezpečnost a zdraví Administrace ( OSHA ) stanovovat standardy a provádět kontroly na staveništích.

Doporučuje: