Jak vypadá pozitivní odečet TBC?
Jak vypadá pozitivní odečet TBC?

Video: Jak vypadá pozitivní odečet TBC?

Video: Jak vypadá pozitivní odečet TBC?
Video: Как узнать свой слой? Показать хп мобов? - Мои Аддоны WOW:BurningCrusade Classic 2024, Červenec
Anonim

Zčervenání samotné na kůži test stránka obvykle znamená, že jste nebyli nakaženi TBC bakterie. Pevná červená boule může znamenat, že jste byli infikováni TBC bakterie někdy. Velikost pevného hrbolu (ne červené oblasti) se měří 2 až 3 dny po test k určení výsledku.

Stejně tak se lidé ptají, jak vypadá pozitivní test na TBC?

Pokud máte a pozitivní kůže nebo krev TBtest Váš lékař vám může udělat rentgen hrudníku. Oni budou Koukni se na skvrny na plicích nebo jakékoli změny způsobené TBC . Můžete také vzít něco, čemu se říká nátěr ze sputa nebo kultura test . Váš lékař vám odebere vzorek hlenu, který se objeví při kašli a test to pro TBC bakterie.

Někdo se může také zeptat, jak vypadá pozitivní test na TBC po 48 hodinách? Osoba daná tuberkulinový kožní test musí se vrátit do 48 do 72 hodin mít vyškoleného zdravotnického pracovníka hledat reakce na paži. Výsledek závisí na velikosti vyvýšené, tvrdé oblasti nebo otoku. Pozitivní kůže test : To znamená, že tělo osoby bylo infikováno TBC bakterie.

Podobně, co je pozitivní čtení kožního testu TBC?

A tuberkulinu reakce je klasifikována jako pozitivní na základě průměru indurace spojení s určitými rizikovými faktory specifickými pro pacienta. U zdravého člověka, jehož imunitní systém je normální, indurace větší nebo rovný 15 mm je považován za a pozitivní kožní test.

Jak vypadá test na TBC, pokud je negativní?

Pokud oblast kůže, kam jste dostali PPD injekce není oteklá nebo je pouze mírně oteklá 48 až 72 hodin po the injekce, test Výsledek arenegativní . A záporný výsledek znamená, že jste s největší pravděpodobností nebyli infikováni the bakterie, které způsobují TBC.

Doporučuje: